Diner
Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij u de mogelijkheid uw eigen keuzemenu samen te stellen. Uit onderstaande suggesties heeft u de keuze uit maximaal 2 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 desserts. Natuurlijk kunt u een diner combineren met een uurtje bowlen, tevens hebben wij leuke bowlingarrangementen.
Voorgerechten
- Rundercarpaccio met zongedroogde tomaat, geroosterde pijnboompitten en Grana Padano
- Gefrituurde geitenkaas met paddenstoelen en balsamicostroop (V)
- Duo van gerookte zalm en -paling (toeslag € 2,75 p.p.)
- Vitello Tonato; dun gesneden kalfsvlees met tonijnsalade en truffelmayonaise
- Gamba’s met knoflookolie en Spaanse peper
De voorgerechten worden geserveerd met wit en bruin stokbrood, kruidenboter en boter.
Soepen
- Tomatensoep met mascarpone (v)
- Uiensoep
- Soep van het seizoen (wisselend)
- Licht gebonden soep met bosui en gerookte kip
.
Hoofdgerechten
- Varkenshaasmedaillons met basilicumsaus
- Tournedos met Pepersaus (toeslag € 2,75 p.p.)
- Ossenhaasspies met ui, champignons en Stroganoffsaus
- Gevulde kipfilet met pesto en knoflookjus
- Kabeljauw met grove mosterdsaus
- Zalmfilet met witte wijnsaus
- Vegetarisch gerecht (wisselend)
De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappels, groente en salade.
Dessert
- Huisgemaakte tiramisu
- Vanille-ijs met warme chocoladesaus
- Sorbetijs met vers fruit
Leuk voor het hele gezelschap: - Proeverij van desserts
.
Prijzen
3-gangen diner (met soep als voorgerecht) | € 37,50 p.p. |
3-gangen diner | € 42,50 p.p. |
4-gangen diner | € 50,00 p.p. |
3-gangen diner “Dinerarrangement” (los) | € 44,00 p.p. |
Gaat u liever Plaatgrillen of fonduen? Bekijk dan onze grillarrangementen.
Dinerarrangement
Vanaf 10 personen | |
16.00 uur – 21.00 uur | € 79,50 p.p. |
16.00 uur – 22.00 uur | € 84,50 p.p. |
- Aankomst met 2x koffie/thee en vers gesorteerd gebak of een glas prosecco
- Aansluitend onbeperkt borrelen (exclusief buitenlands gedistilleerd) en rondgang warm bittergarnituur
- Aanvang diner (duur circa 2,5 uur)
Proeverij van voorgerechten geserveerd op etagères:
Rundercarpaccio met zongedroogde tomaat, geroosterde pijnboompitten en Grana Padano
Gerookte zalm en -paling
Parmaham
Tomatensoep met mascarpone
•
Tournedos met Stroganoffsaus of
Varkenshaasmedaillons met basilicumsaus of
Zalmfilet met dillesaus
De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappels, groente en salade.
•
Proeverij van desserts
- Kopje koffie/thee met lekkernijen ter afsluiting van her arrangement.
Consumpties tijdens het diner zijn inbegrepen. De tijden kunnen in overleg aangepast worden.


