Buffetarrangement A v.a. € 79,00 p.p.
Vanaf 25 personen | |
16.00 uur – 21.00 uur | € 79,00 p.p. |
16.00 uur – 22.00 uur | € 84,00 p.p. |
- Aankomst met 2x koffie/thee en vers gesorteerd gebak of een glas prosecco
- Aansluitend onbeperkt borrelen (exclusief buitenlands gedistilleerd) en rondgang warm bittergarnituur
- Aanvang buffet (duur circa 2,5 uur)
Voorgerecht:
Glaasje tomatensoep met mascarpone
•
Koud buffet: Gerookte zalm, salade met diverse soorten vis, Vitello tonato, Ceasarsalade, carpacciosalade, getrancheerde entrecote, salade met geroosterde kipfilet, salade Caprese, wit en bruin stokbrood en kruidenboter
•
Warm buffet: Kipsaté, satésaus, kip Piri Piri, varkenshaaspuntjes in pesto-roomsaus, kabeljauw met witte wijnsaus, gamba’s met noedels, frites en cannelloni met ricotta en spinazie..
•
Nagerecht:
Proeverij van desserts op bord
- Kopje koffie/thee met lekkernijen ter afsluiting van het arrangement
Consumpties tijdens het buffet zijn inbegrepen. De tijden kunnen in overleg aangepast worden.
.
.
Buffetarrangement B v.a. € 84,00
Vanaf 25 personen | |
16.00 uur – 21.00 uur | € 84,00 p.p. |
16.00 uur – 22.00 uur | € 89,00 p.p. |
- Aankomst met 2x koffie/thee en vers gesorteerd gebak of een glas prosecco
- Aansluitend onbeperkt borrelen (exclusief buitenlands gedistilleerd) en rondgang warm bittergarnituur
- Aanvang buffet (duur circa 2,5 uur)
Voorgerecht:
Glaasje tomatensoep met mascarpone
•
Koud buffet: Gerookte zalm en -paling, dun gesneden tonijn met wakame en soja, amuses van Hollandse garnalen, Ceasarsalade, carpacciosalade, getrancheerde entrecote, salade met geroosterde kip, quinoasalade, geitenkaas met rode biet, wit en bruin stokbrood en kruidenboter
•
Warm buffet: Kipsaté, satésaus, biefstuk Provençaal, zacht gegaarde kalfssukade, gepocheerde zalmfilet met witte wijnsaus, gamba’s met noedels, frites en cannelloni met ricotta en spinazie
•
Nagerecht:
Dessertbuffet
- Kopje koffie/thee met lekkernijen ter afsluiting van het arrangement
Consumpties tijdens het buffet zijn inbegrepen. De tijden kunnen in overleg aangepast worden.