Pasen (20 en 21 april)
Paasbrunch | 2 uur durend | Aanvang 12.00 uur of 13.00 uur
Glaasje Tomatensoep met mascarpone,
•
Diverse soorten wit en bruin brood, mini croissants gevuld met gele room, zoete Deense broodjes, paasstol, tulband, scones met jam en clotted cream en diverse zoetwaren.
•
Koude brunchgerechten: Diverse luxe vleeswaren en kaas, salade met gebakken kipreepjes, gerookte zalm, salade geitenkaas, carpacciosalade, salade Caprese, tonijnsalade, eiersalade, gevulde eieren, vegetarische wraps & wraps met gerookte kipfilet en vers fruit slices.
•
Warme brunchgerechten: Omelet, bacon, gekookte eieren, Amsterdamse kroket, Noorse zalmfilet met dillesaus, warme beenham, kip met satésaus en serundeng, tortellone gevuld met Parmezaanse kaas en vegetarische groentequiche.
Tijdens de brunch wordt er koffie, thee, melk, vruchtensappen en smoothies geserveerd.
•
Nagerecht: Grand dessert op bord
Voor de kinderen serveren wij diverse mini snacks, frites, poffertjes, appelmoes, mayonaise en een kinderijsje
(Minimaal 2 personen) | |
Volwassenen | € 39,75 p.p. |
Kinderen 4 t/m 10 jaar | € 19,50 p.k. |
Couvert ( t/m 3 jaar) | € 6,00 p.k. |
Bovenstaand arrangement kunt u uitbreiden met een uurtje bowlen!
Kosten voor het bowlen bedragen € 37,50 per uur per baan. (max. 6 p.p.b.)
Grillarrangementen
Vanaf 4 personen | |
Volwassenen | € 37,00 p.p. |
Kinderen (t/m 10 jaar) | € 23,00 p.k. |
- 1 uur bowlen
- Fondue (ossenhaas, varkenshaas, kipfilet en gehaktballetjes) of
Plaatgrill (kogelbiefstuk, kipfilet, biefstuk provençaal, hamburger en kip Piri Piri)
Fondue of Plaatgrill wordt geserveerd met diverse sauzen, garnituur, kruidenboter, frites, kroketaardappelen, satésaus en stokbrood.
U kunt het arrangement uitbreiden met een Coupe ijs met slagroom à € 6,00 p.p
Natuurlijk is het ook mogelijk om a la carte te eten of los te plaatgrillen/fonduen