Welkom

Ervaar onze gastvrijheid!

United Kingdom(Great Britain) vlag-duits

 

Algemene informatie

Historie

Op 19 mei 1930 start de historie van De Zoete Inval. Wat indertijd begon met een limonadetentje en speeltuin langs de weg van Amsterdam naar Haarlem, groeide in ruim driekwart eeuw uit naar een volwaardig horecabedrijf. De Zoete Inval beschikt over diverse multifunctionele zalen, restaurants, terras, een bowling met 12 bowlingbanen en een 4**** hotel met 59 hotelkamers. De gezellige sfeer en persoonlijke gastvrijheid zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een aangenaam verblijf!

Openbaar vervoer

Het hotel ligt in Haarlemmerliede een dorp centraal gelegen tussen Haarlem en Amsterdam op 1 kilometer van het treinstation Haarlem Spaarnwoude. Voor nog geen € 5,00 zit u binnen 16 minuten midden in het centrum van Amsterdam!
Bent u afhankelijk van het openbaar vervoer? Geen Probleem! Speciaal voor onze hotelgasten hebben wij een shuttle service (op aanvraag) van en naar station Haarlem Spaarnwoude.

Parkeergelegenheid

De Zoete Inval beschikt over een groot eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Tevens beschikken wij over een laadpunt voor elektrische auto’s.
Wilt u met eigen auto naar het treinstation rijden om met de trein Haarlem of Amsterdam te bezoeken bestaat de mogelijkheid om naast het station gratis te parkeren op een openbaar parkeerterrein van de NS.

De Zoete Inval meer dan een Hotel!

Naast het hotel is De Zoete Inval een ideale locatie voor een heerlijke lunch of diner. Er zijn meerdere restaurants, een binnen en buiten terras en een bowling met bar, restaurant en 12 bowlingbanen. In het hotel is mogelijkheid tot het huren van fietsen*. Tevens bieden wij diverse outdoorevenementen aan  boerengolf en FOOTgolf.

Huisdieren zijn niet toegestaan in ons hotel.


* Helaas is het niet mogelijk om een fiets te huren voor vervoer naar de diverse festivals.

Faciliteiten
Faciliteiten | De Zoete Inval
Route
Via het Rottepolderplein richting Haarlem, op de A200 voor de fly-over rechts aanhouden richting centrum / Haarlemmerliede de eerste stoplichten links, daarna weer links (richting Haarlemmerliede). De parallelweg blijven volgen tot u rechts De Zoete Inval ziet. GPS 52.383237,4.688104 (invoer navigatiesysteem Rottewegje 1, Haarlemmerliede) Wij beschikken over voldoende (gratis) parkeergelegenheid!

informatie hotel De Zoete Inval

Haarlemmerstraatweg 183

2065 AE Haarlemmerliede

T (023) 543 33 33

E receptie@zoete-inval.nl

  

Haarlemmerstraatweg 183

2065 AE Haarlemmerliede

T (023) 543 33 33

receptie@zoete-inval.nl

  

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden | © De Zoete Inval | Prijzen geldig vanaf 1 december 2021 t/m 1 juli 2022 | Site map. | Uniforme Voorwaarden Horeca. | Privacy policy.
Alle reserveringen en geleverde diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Onder de 18 jaar schenken wij geen alcoholische dranken.